Palvelut

Olisiko kulttuurikummista sinulle apua?

Jos olet kulttuurin tuottaja ja jos sinusta tuntuu, että tarvitsisit apua esimerkiksi

  • johtamisjärjestelmän tai johtamisen alueella
  • strategiaprosessin tai strategian sisällön kehittämisessä
  • tuotteistuksessa
  • markkinoinnin tai myynnin kehittämisessä
  • talouden haasteiden ratkaisemisessa
  • asiakaskunnan hallinnan tai luonteen alueella

ota yhteys Yhteystiedot–sivun lomakkeella tai puhelimitse esimerkiksi johonkin hallituksemme jäseneen. Mietitään yhdessä, sopisiko joku alla luetelluista neljästä vaihtoehdosta sinulle. 


Sparraus

Esittele meille toimintasi. Raatimme kertoo sinulle, mitä ja miten keskeisiä haasteitasi voisi kehittää. Tavoite on, että tunnistat entistä paremmin omat vahvuutesi ja menestymismahdollisuutesi.


Kummitoiminta

Jos sparrauksen päätteeksi havaitset, että siitä oli apua, voit harkita pitkäaikaisempaa sparrausta eli kummisuhdetta. Etsimme yhteistyössä kanssasi sinulle sopivan kulttuurikummin. Sitten sinä teet kummisi kanssa määräaikaisen sopimuksen, jolla sovitte kummisuhteen tavoitteista. 


Hallituksen vahvistaminen

Hyvä hallitus on menestyvän toiminnan keskeisimpiä edellytyksiä. Jos hallitustyö on hakusessa tai hallituksesi kaipaa vahvistusta, autamme sinua löytämään kokeneita ja sopivia ehdokkaita.


Neuvottelukunnan perustaminen

Neuvottelukunnan perustamalla saat mahdollisuuden testata ajatuksiasi sellaisten henkilöiden kanssa, joilla voi olla täydentävä vaikutus omaan osamiseesi.


Mitä tämä maksaa?

Teemme työtä siksi, että pidämme kulttuurista, siksi palvelumme on veloituksetonta.